Mini-Chat
  • User avatar
    M.AbouHashem - Fri Aug 11, 2017 1:04 pm

    iam new user of esp8266 and i face problem with esp8266 module for connection with TTL but doesnt work because of issue about the 5v TX from TTL usb module so i bought development esp8266 kit to get of headache of voltage regulators and buffers ic but when i updated firmware i didn’t get any respond from putty connection like ready however i change the baude rate from 9600 to 230400 i rest it many times and change the firmware to the default one

  • User avatar
    M.AbouHashem - Fri Aug 11, 2017 1:06 pm

    so what is could be wrong

  • User avatar
    rafaelnfs - Sat Aug 12, 2017 12:03 am

    Hi

  • User avatar
    BlackCode - Wed Aug 16, 2017 2:14 pm

    Hello, can a moderator please approve my thread? :D

  • User avatar
    gmonds - Wed Aug 16, 2017 7:29 pm

    if there is a moderator on....can you please delete this post. looks like i was impatient and i have a duplicated post.

  • User avatar
    gmonds - Wed Aug 16, 2017 7:29 pm

    HUZZAH FEATHER - LIPO BATTERY MONITORING CIRCUIT ISSUES

  • User avatar
    gmonds - Wed Aug 16, 2017 7:29 pm

    thanks!

  • User avatar
    ayvcity - Thu Aug 17, 2017 1:16 pm

    Hi guys

  • User avatar
    ayvcity - Thu Aug 17, 2017 1:16 pm

    Do you know how much it takes to get a post approved?

  • User avatar
    batstru - Thu Aug 17, 2017 1:34 pm

    hello everyone

  • User avatar
    batstru - Thu Aug 17, 2017 1:34 pm

    do you have any documentation to make the NEO6MV2 gsm module working with an ESP01?

  • User avatar
    batstru - Thu Aug 17, 2017 1:35 pm

    sorry.. gps

  • User avatar
    joehagerman - Thu Aug 17, 2017 9:01 pm

    hello everyone? I made a change in settings and now can’t see the witty cloud esp basic unit. How do you reset?

  • User avatar
    Akoutsakas - Fri Aug 18, 2017 3:04 pm

    hello!!!

  • User avatar
    Fitz Nguyen - Fri Aug 18, 2017 8:12 pm

    Dear experts, I am using esp8266 v12-f and boot-loader 1.7. I got erasing failure at sector 1 (0x1000) while I was trying upgrading firmware over OTA. The MCU hang then reset (because of WDT resetting timeout). This is never happened when I do upgrading firmware onto USER 2 space. Please help me how to fix that. We are going to finalize our prototype phase but we have to pend it because of this issue. Thank you and regards, Fitz

  • User avatar
    Fitz Nguyen - Fri Aug 18, 2017 9:57 pm

    I am running on USER2 space

  • User avatar
    Akoutsakas - Sat Aug 19, 2017 3:29 am

    Hello. My esp 01 connects to my wifi, but also creates and an open wifi network on different subnet. Is that correct? I can access gpio from both networks. Can at least secure open wifi? Shall i update firmware?

  • User avatar
    coppo82 - Sat Aug 19, 2017 3:31 am

    Good morning everzone

  • User avatar
    coppo82 - Sat Aug 19, 2017 3:31 am

    evryone

  • User avatar
    Victor Santos - Mon Aug 21, 2017 7:50 am

    hi anyone her

Who is chatting

No one is chatting  based on users active over the past 15 minutes

Refreshes every 30 seconds
Legend: Administrators, Global moderators