Chat freely about anything...
User avatar
By eriksl
#66866 Thank you for reporting back (there are only very few who do).

Can you do me a favour and tell us what features you're using?
User avatar
By Victor Kulikov
#66891 No problem reporting, except this site makes a huge delay before make post visible :( may be this is because I'm new to this forum and it doesn't trust me :). How about to switch issues on on your github repository for prompt communication on any issue? I believe this potentially could make your product more popular.

As for me, I use (planning to) it exaltly for what it was designed for - the remote IO, however only a few features - discrete input and output (for now, may be some one wire temperature and humidity sensors later). I have esp-07 module and some sort of control software https://github.com/awareness-project/awareness. Your product make it possible to connect them together very easy. Just have tested blinking internal blue led of esp module, but now I see it works good, and going to use solution in house automation tasks :)

The only thing I have noticed, that I can't properly communicate to module via windows telnet and wasn't able to finetune putty. Module was able to understand what I was typing 1 time of 10 attempts. But then I tried telnet running under ubuntu virtual machine and all works like a charm. So this is not actually a problem for me now.
User avatar
By eriksl
#67200 I think the problem is the end-of-line. Windows insists on using CR+LF while Unix only uses LF. Check if you can configure your telnet client to use LF only. Also try to disable telnet protocol negotiation. Other than these two, I can't think why it wouldn't work.